Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  650 mp Bucuresti, Saftica  - 49990 EURO Proprietar 49990 €
Vanzare terenuri constructii 650 mp Bucuresti, Saftica - 49990 EURO Saftica, Saftica

Razvan Loturi Teren Intravilan Saftica, Parcele 650-700m Langa DN1 De vanzare teren intravilan Saftica 2000mp2 + 262.12 metri cota indiviza drum servitute ATENTIE! Terenul are o forma aproximativ dreptunghiulara 80x25m si ESTE impartit in 2 parcele de 26× 25 (650mp) si una de 28x25 (700mp) Pret: 77euro/mp pt parcele,70euro/mp pt tot terenul (140.000euro) Drum de servitute pe aproximativ toata lungimea terenului! Terenul e situat in Saftica la 150 m de DN1, in spatele magazinului La Maison des Jardins, in vecinatatea Bazei Sportive Dinamo. Zona de vile, iluminat public, GAZE+CURENT+INTERNET langa teren! Drumul din fata terenului este pietruit, incepe din DN1 si se termina in str. Lahovari!! Folosinta actuala a terenului este intravilan construibil, folosinta propusa curti constructii cu functiunea zona de locuinte conf. reglementari PUG - aprobat. Regim de inaltime S+P+2, max - 10 m; POT - 30%; CUT - 0.9%, conform Certificatului de Urbanism! Zona este in plina dezvoltare (vile terminate + vile in constructie), urmand a fi trasa canalizare si a se asfalta drumul de trecere. Comision cumparator: 0% Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

49990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(