Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa 4 camere de vanzare Dragomiresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Casa 4 camere de vanzare Dragomiresti Centura Vest, Bucuresti

Va propun spre achizitie, in exclusivitate si cu comision 0 de la cumparator, o vila deosebita situata in Dragomiresti Vale pe strada Cicoarei in complexul Weiss Residenz, o zona de case, retrasa de la zgomotul citadin, pe o strada linistita cu vecini de calitate si cu acces facil atat la puncte de interes comercial cat si mijloace de transport in comun care fac legatura cu Bucurestiul in 8-10 minute Distanta pana la metrou pacii este de 10-12 minute Linia STB in apropiere R432 Distanta pana in Bucuresti este de doar 15km cu acces rapid pe autostrada Vila, construita in 2015, are un regim de inaltime P+1 si o compartimentare ideala: la parter avem un living foarte generos, o bucatarie spaioasa si o baie, la etaj regasim trei dormitoare mari, luminoase si prietenoase si o baie. Finisajele sunt moderne iar constructia este una solida, fara compromisuri la calitate, ceea ce iti da un sentiment de siguranta si incredere. Curtea este surprinzator de mare, rezultata prin pozitionarea inteligenta a casei, ofera confort si intimitate., deasemenea in interiorul acesteia regasim si un colt rezervat distractiei celor mici, unde este amplasat un topogan Fiind constructie tip Duplex, exista si o curte comuna. Casa este ideala pentru cei care-si doresc siguranta, confort, spatii generoase, calitate, liniste si intimitate, toate acestea la cateva minute de zbuciumul orasului. Pentru alte detalii sau pentru a programa o vizionare astept sa ma contactati. Caracteristicile privind performanta energetica: - clasa energetica B - consumul total specific de energie primara: 134,15; - indicele de emisii echivalent CO_2: 27,51; - consumul total specific de energie din surse regenerabile: 0

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(