Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren constructii 7127mp Dragomiresti-Deal - 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 224900 €
Teren constructii 7127mp Dragomiresti-Deal - 0% comision Centura Vest, Bucuresti

Terenul poate fi folosit atat pentru constructii industriale cat si pentru locuinte. - Utilitatile (gaz si curent) se afla la o distanta de aproximativ 200 mp, cu posibilitate de a fi aduse din directia Dragomiresti cat si dinspre autostrada A1; - Are deschiderea de 18.5 m la sosea asfaltata; - Ulterior achizitiei, terenul se poate diviza in 19 loturi a cate 300 mp fiecare si un drum de acces cu latimea de 3.5 m (suprafata drumului de servitute astfel rezultat este de 1340 mp); - Acces rapid catre autostrada A1 si Centura Bucurestiului. Zona este in continua dezvoltare, in jur fiind construite deja case si cladiri industriale. Oferta cu 0% comision cumparator. Invit colegii la colaborare!

224900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(