Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  2000 mp Bucuresti, Centura Nord  - 275000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 275000 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Bucuresti, Centura Nord - 275000 EURO Centura Nord, Bucuresti

Va propun spre vanzare 2 terenuri cu o suprafata de 1000 mp fiecare, pozitionat in Sos. Odaii, in proximitatea complexului rezidenal Felicity. Terenurile dispun de o deschidere la drum de 20 metri liniari si o adancime de 25 metri liniari pentru fiecare din cele 2 loturi. Exista posibilitatea achizitionarii impreuna a celor 2 loturi sau se pot achizitiona si separat, avand numere cadastrale diferite. Coeficientii urbanistici zonali sunt CUT = 2,5 ; POT = 60% ; Rh = P+4+5R ; destinatia complex rezidential. Pentru detalii sau programarea unei vizionari va stau la dispozitie.

275000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(