Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  1 camere Alba, Spalnaca  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare casa 1 camere Alba, Spalnaca - 7000 EURO Spalnaca, Spalnaca , jud. Alba

*Mai multe poze : https://postimg.cc/gallery/1fjwuio0s/ (copy-paste la link in browser) Cabana construita pe piloni si placa de beton cu armatura Cabana detine o mini-mansarda (in care se pot odihni 6 pers) si o terasa (2/5) Deasemenea vine insotita de tot ce se afla in aceasta Diametru cabana 35 mp (5/7m) Livada: 1300 m terenul este intravilan si dispune de inca o magazie pentru depozitat scule si lemne pentru foc Livada contine numerosi pomi fructiferi cu rod Apa curenta in curte Stalp curent electric la gard Locatie linistita Magazin in apropiere =~ Mai multe detalii la telefon !! ~=

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.