Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa/vila 3 camere Apahida, Cluj-Napoca

85500 €  De vanzare
SISC GRUP, ofera spre vanzare, casa individuala situata in Apahida, Sub Coasta, Cluj-Napoca. Constructie 2018, compusa din: PARTER- 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 1 sufragerie. ETAJ - 3 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, cu suprafata de 114 mp until si 250 mp teren. Casa se vinde semifinisat interior, finisat exterior si este imprejmuit cu gard cu stalpi de beton. Centrala termica cu intalatia aferenta inclusa. Pretul este de euro 750 Euro/mp, total = 85.500 Euro, si se incadreaza in programul Prima Casa. Casa este construita in conditii de maxima atentie conform proiectelor de rezistenta. Casa se poate urmări in procesul de construire, putem pune la dispozitie poze, video si documentele necesare pentru informare, cum au fost realizate si ce materiale s-au folosit. Materiale folosite: TIGLE - (Tondach, Terra rosa, Bramac ) CARAMIDA - (Porotherm) FERESTRE(3/5 sticle si 5/6/7 camere) - (Rehau, Salamander) Termenul de finalizare al constructiei - Iunie / Iulie (2018). Pentru mai multe informati va rog nu ezitati sa ne contactati

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-03-2024
Vizualizari 692
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 114 m2
Suprafata teren: 250 m2
Etaj: /2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Apahida zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  2 camere Cluj, Cluj-Napoca  - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Cluj-Napoca - 59000 EURO Apahida, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Anghelus Laurentiu Teren intravilan plus casa, cabana Campenesti Apahida Cluj Teren intravilan in Campenesti, Cluj, suprafata de 557 MP, Strada Salcamilor, (lacul nr. 4) amplasat intr-o zona linistita cu o priveliste minunata asupra lacului plus o constructie a unei casa de vacanta de 30 mp. complet mobilata si utilata, doua televizoare, internet prin fibra optica DIGI, sistem de alarma, sistem de supravegere video conectat la internet, cu acces de la distanta, 3 paturi din lemn masiv Jisk cu saltea Jisk, canapea noua de la Jisk, mobila bucatarie din lemn masiv, fosa septica. Constructia este din lemn izolata pe exterior cu polistiren de 5 cm, iar pe interior cu vata minerala si placi de rigips. Acoperis schimbat in 2023. Contructia este compusa dintr-un living cu bucatarie, baie si un etaj cu dormitor. Terenul Este imprejumuit si terasat. In partea de Jos a proprietatii exista o mica livada. Utilitati : curent, apa, fosa septica Pretul Este negociabil.

59000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(