Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

3 Camere, Direct Dezvoltator, Unirii-P-ta Constitutiei Bloc Nou

192900 €  De vanzare
Apartamentul de 3 camere face parte din noul proiect imobiliar, Apollo D'or Downtown Residence, un imobil modern si exclusivist, situat in inima capitalei in imediata apropiere a Ministerelor Dezvoltarii si Finantelor si a Palatului Parlamentului, ce va ofera un stil de viata select, cu finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Blocul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, dispune de 40 apartamente, parcari subterane, receptie cu lobby. Apartamentele vor fi predate finisate premium, cu baile complet utilate, incalzire in pardoseala, tamplarie din aluminiu etc. Apartamentul are o suprafata totala construita de 107mp, din care 83mp utili si 11 mp terasa. Acest tip de apartament este disponibil la etajul 1, 2, 3 si 4. Locul de parcare este 17.500Euro+tva si nu este inclus in pretul apartamentului, sunt disponibile 44 locuri la subsol. Santierul a inceput in luna iunie 2017 si are termen de finalizare luna februarie 2019. Finisaje si dotari: Incalzire prin pardoseala REHAU Usi interior/exterior fabricate in Italia Gresie/faianta fabricate Italia/Spania Instalatii sanitare marca REHAU Baterii sanitare marca GROHE/HANSGROHE Obiecte sanitare marca ROCA – GAP/IDEAL STANDARD Aparataj electric marca LEGRAND/BTICINO Aer conditionat marca DAIKIN Tamplarie din aluminiu cu geam tripan Schuco / Reynaers Parchet triplu stratificat din lemn masiv Terase generoase Parcare subterana – 48 de locuri 2 lifturi cu acces la parcarea subterana Generator pentru situatii de urgenta Rezervor de apa si grup de pompare Adapost ALA la subsol Detalii constructive ale imobilului: Fundatie radier general Elemente verticale stalpi si diafragme din beton armat Placa peste subsol tip dala groasa Hidroizolatie subsol - Cuva etansa Suprastructura cu stalpi si diafragme din beton armat plansee tip dala groasa Zidarie executata integral din caramida

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 752
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 83 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 1/5
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


COMISION O% - Casa moderna cu accente vintage I Unirii - str. Hagiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
COMISION O% - Casa moderna cu accente vintage I Unirii - str. Hagiului Unirii, Bucuresti

Fie ca esti in cautarea unui imobil nou sau vechi, avem disponibila pentru vanzare, cu 0% comision pentru cumparator, o casa singur curte, cocheta si eleganta situata in zona Calea Calarasilor - Hala Traian - str. Hagiului. Imobilul a trecut printr-un amplu proces de renovare, atat interior cat si exterior, fadata este reconditionata, instalatiile electrice si sanitare inlocuite complet, dispune de incalzire in pardoseala pentru eficentizare termica si cresterea confortului. Interiorul, desprins dintr-o poveste pariziana, ce-i drept micut, dar chic, a fost renovat complet cu materiale de inalta calitate, printre care enumeram: parchet specific inclazirii in pardoseala (8mm) Herringbone, faianta – ceramica portelanata Novambient, baie: pardoseala tip gresie portelanata – Italia, ferestre cu tamplarie 5 camere, deschidere oscilobatanta. – Marca Salamander Blue Evolution 73, RotoNX, geam lowE 4, corpuri de iluminat Lumoires. Iar pentru serile de vara toride sau pentru un moment de liniste, proprietatea are amenajata in partea din spate o terasa de ~ 23mp, care dispune de plante, pardoseala tip deck de lemn de pin si pietre decorative din marmura rotunjta, alba. Asadar, daca ceea ce ti-am prezentat te atrage, te astept cu drag sa descoperi aceasta proprietate unica! Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest imobil, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

175000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Natiunile Unite 4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 179500 €
Natiunile Unite 4 Unirii, Bucuresti

Imi face placere sa va prezint un apartament foarte bine pozitionat, chiar la intrarea dinspre Piata Natiunile Unite pe Bulevardul cu acelasi nume. Apartamentul a fost reconfigurat prin unirea bucatariei cu un dormitor, modificarea se regaseste in cadastru. Proximitatea fata de Centru Vechi, Casa Poporului, Parc Izvor si Calea Victoriei constituie un avantaj. Va stau la dispozitie pentru detalii si vizionarii.

179500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(